Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує в студії російської радіостанції.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фото Ані Лорак позує в дивному білому "спортивному" топі з рукавами-ліхтарикам, на яких видно чорні смужки. При цьому топік злегка оголює живіт, а знизу в неї світлі джинси. Волосся Лорак зібране в недбалу зачіску, а на її обличчі темні окуляри і усмішка.

У підписі до фотографії співачка написала: "Хто слухав прямий ефір на @russkoe_radio? Наступного тижня зустрічаємося на @newradio.ru. Пишіть в коментарях свої питання, спробую відповісти на найцікавіші в ефірі". Шанувальники прийняли виклик і завалюють Лорак питаннями, серед яких безліч про її татуювання і гастролі в Україні. Зазначимо, що татуювання у Лорак шанувальники помітили в її кліпі на пісню "Я тебя ждала".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.