Оля Шелбі, відома роллю Тані в популярному серіалі “Школа”, порадувала фанатів піснею “До неба”, яка значно відрізняється від її ліричного треку “Слышишь”.

Варто відзначити, що слова і музику до цього треку написала сама Оля, допомагав її саундпродюсер і друг Тимофій Решетько, який зробив аранжування треку.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

“Ця пісня, як і попередня — теж про любов, але зараз я вже не співаю про смуток і відстань, а про світлі почуття, закоханість і романтику. Пісня “До неба” була написана раніше, ніж “Слышишь”, але її час настав зараз - влітку, коли саме час закохуватися і насолоджуватися романтикою перших поцілунків”, - розповіла співачка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім того, Оля випустила lyric відео на нову пісню. Пост-продакшеном ролика займався друг Олі, фронтмен групи DETACH Олексій Веренчик.

“Моїх шанувальників завжди цікавило моє життя, те, яка я за кадром, в цьому ролику ми вирішили не вигадувати якихось історій, а просто показати кілька годин мого звичайного життя, моїх емоцій. Я зараз відчуваю саме ці літні емоції, якими наскрізь просякнутий цей трек, і дуже хочу розділити їх зі своїми шанувальниками”, - підкреслила Оля.

Нагадаємо, Віра Брежнєва викликала справжній ажіотаж після виходу нового кліпу на пісню "Я не свята".

Як повідомляв портал Знай.uа, співачка MARUV в одному зі столичних клубів дала перший великий сольний концерт.

Також портал Знай.uа писав, що шанувальники помітили татуювання у Лорак у кліпі на пісню "Я тебе чекала".