Українська співачка і учасниця дуету Время и Стекло Надя Дорофєєва опублікувала новий знімок. Про це передає Clutch.

Співачка Надя Дорофєєва – справжня ікона стилю для сучасної молоді з України. У неї майже чотири з половиною мільйона підписників у Instagram, свій магазин корейської одягу So DoDo, відеоблог і звичайно ж успішна музична кар'єра в групі Время и Стекло. У 29 років Дорофєєва продовжує одягатися і поводити себе, як зовсім юна дівчина: безпосередньо і щиро. Саме за це її люблять шанувальники, а багато молоденьких дівчатка дуже хочуть бути на неї схожою.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А тепер Надя Дорофєєва заговорила про новий кліп Время и Стекло.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

"А ти вже бачив кліп "V I S L O V O"? Відео вже на YouTube каналі", – написала Дорофєєва.

"Ви розірвали всіх цим кліпом! І сподіваюся, концерт VISLOVO порве весь світ!", "Старієш, шкода", "Поліцейські на підборах вбили. Але чому Льошу на підборах не поставили? Було б естетично", "Як тільки він вийшов, переглядала без зупинки. А ти взагалі – окремий вид мистецтва" – коментують шанувальники.

Нагадаємо, Кароль побешкетувала на ліжку лише у відвертій білизні.

Раніше Знай.uа повідомляв, оголена Осадча без макіяжу показала, як проводить літо.

Також Знай.uа писав, Каменських в бікіні засвітила фігуру без фотошопу, тепер все ясно.