Відома українська співачка Віра Брежнєва опублікувала у своєму Instagram нові фото. На них артистка зображена в легкій нюдовій сукні з шовку в сексуальній позі біля арки будівлі пісочного кольору. Під знімками Брежнєва поділилася спостереженнями про те, що в соціальних мережах можна легко виглядати красиво, навіть якщо ти дуже втомлений. Про це передає Clutch.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ілюзія Інстаграму. 6 польотів за 6 днів, 2 з них з безсонними ночами, багато роботи, концерти, зустрічі, зйомки… А викладеш в інста красиву фоточку і ніхто не знає, що насправді ось така вона, зворотня сторона і у всіх вона різна, але фотки у всіх класні", — написала під фото артистка.

Деякі підписники розкритикували Брежнєву за те, що вона нібито скаржиться:

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На цей випад зірка відповіла так: "Таня. Я не скаржуся. Відкрийте очі, будь ласка. Я кажу про те, як часто у людей не реальність збігається з картинкою в соцмережах!".

Нагадаємо, Кароль побешкетувала на ліжку лише у відвертій білизні.

Раніше Знай.uа повідомляв, оголена Осадча без макіяжу показала, як проводить літо.

Також Знай.uа писав, Каменських в бікіні засвітила фігуру без фотошопу, тепер все ясно.