Українська телеведуча Ольга Фреймут здивувала фанатів фотографіями з сестрою Юлією. Про це передає Clutch.

Популярна українська телеведуча Оля Фреймут — мама трьох дітей: 13-річної Злати, трирічного Валерія і дворічної Євдокії. Телезірка часто ділиться з шанувальниками новими фото зі свого звичайного життя і публікує фото з дітьми. Також у своєму мікроблозі Оля дає поради, розповідає про професійні моменти і ділиться знімками з подорожей.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У четверг, 20 червня, Оля Фреймут, опублікувала у своєму Instagram нові фото, які сильно здивували шанувальників. Так, на нових знімках співачка зображена зі своєю сестрою Юлією. Зазначимо, що дівчина поруч з Олею дуже схожа на свою зіркову родичку, тільки у неї волосся темного кольору. Зазначимо, що Юлія молодша за Олю на десять років.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Фотосесія зі сестрою @freimutyulia та інтерв'ю для @harpersbazaarukraine "Секрет нашої любові, дружби, сховано у мудрості батьків – це обов’язки, доручені нам з Юлею у дитинстві. А не лише спільні забави у пісочницях", — написала під знімками Оля.

Шанувальники почали обговорювати нові фото: "Нереально красиво", "дуже схожі", "Лісові мавки сучасності", "Ой, ну дуже подобається", "Які ви гарні! Фото ніжні такі".

Нагадаємо, Кароль побешкетувала на ліжку лише у відвертій білизні.

Раніше Знай.uа повідомляв, оголена Осадча без макіяжу показала, як проводить літо.

Також Знай.uа писав, Каменських в бікіні засвітила фігуру без фотошопу, тепер все ясно.