Зірки українського шоу-бізнесу теж вміють відпочивати. Вони пішли в повний загул на корпоративі з нагоди дня народження українського бізнесмена у сферах медіа та шоу-бізнесу Миколи Баграєва, який відзначив своє 55-річчя. Микола Баграєв також народний депутат Верховної Ради чотирьох скликань (з 2002 по 2014 рік), став відомим завдяки заснованому їм в 1991 році міжнародного фестивалю "Таврійські Ігри". Цей фестиваль протягом 17 років був головним музичним майданчиком країни, що дав старт багатьом молодим виконавцям.

Микола Баграєв

На елітній вечірці в одному з фешенебельних закладів Києва відпочивали топові українські артисти, серед яких Настя Каменських, Потап, група "Время и Стекло" (Надя Дорофєєва та Позитив), Тіна Кароль, MONATIK і багато інших. Зіркова тусовка проходила на високому рівні, про що свідчать численні фото та відео записи зірок.

Під час зірки сумістили приємне з корисним і повправлялись у вокалі: заспівали свої старі та нові хіти. Більше того, вперше за кілька років Потап і Настя виконали свої знамениті композиції, які був "візитівкою" цього зіркового дуету.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Чи буде в Україні долар по 50 гривень: експерт розповів, до чого готуватись ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Настя Каменських і Тіна Кароль стали справжніми вишеньками на торті святкування ювілею, так як прийшли в дуже відвертих образах. Настя була в чорній міні-сукні з глибоким вирізом, Кароль, у свою чергу, обрала сукню з екстремальним декольте.

Вова Остапчук і Позитив підкорили своїм таким поцілунком. Вражена була навіть Настя Каменських, яка дзвінко сміялась, дивлячись на все це.

Також знаменитості спробували нові маски Тіни Кароль у вигляді троянди в Instagram.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А Володимир Дантес - чоловік Наді Дорофєєвої - потанцював з дружиною Позитива Ганною під пісню "Время и Стекло".

Настя Каменських за старою звичкою знову цілувала Тіну Кароль.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.