Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне спільне фото з новоспеченим чоловіком Потапом. Так, артисти разом з іншими зірками українського шоу-бізнесу виступили на концерті в честь дня народження бізнесмена Миколи Баграєва, якому 19 червня виповнилося 55 років. З цієї нагоди Потап і Настя навіть заспівали дуетом, як в минулі часи.

"@realpotap 🧸", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Яка щаслива пара, вітаємо Вас)!❤️", "Хорошульки такі! Ось як за своїх радію, дивлячись на вас❤️💙", "Яка гарна пара! Удачі вам і щастя! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Потап такий милий, коли поруч з Настею. Класні❤️", "Заааайчики,які ви милі😍😘", "Схожі 😍😍😍 швидше б дітки ❤️".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.