Чутки навколо роману Потапа і Насті Каменських й досі не вщухають. При цьому зірки ще й підливають масла у вогонь.

Про це ззаначають ЗМІ.

Зокрема, пара доволі часто викладає у соцмережі спільні фото, воліючи при цьому не відповідати на найпопулярніше питання від фанатів. Крім того, під час розмови з популярною телеведучою і подругою Машею Єфросиніною, Настя трохи розповіла про коханого чоловіка, а також присвятила чимало теплих слів Потапу.

Потап і Настя

Варто зазначити, що зовсім нещодавно у мереже з'явилось спільне фото Потапа та Настя, які одягнені у спортивні костюми поруч з автомобілем свого тренера. Судячи з часу публікації, кадр був зроблений рано вранці.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Таке ж фото виклав на власній сторінці і спортивний тренер Андрій Хомиский, підписавши його довлі неоднозначним способом.

"А тим часом у Києві. Якщо чесно, на цьому і хотів закінчити цей пост. Але ні, адже мене розпирає гордість за нашу команду, за людей, які поруч. Спасибі Насті Каменських і Потапу за правильний приклад для оточуючих. Вони не тільки найталановитіші артисти, а й найспортивніший тандем України", - залишив теплий підпис він.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

Варто нагадати, що відомий український співак і продюсер Олексій Потапенко разом зі своєю групою Mozgi став гостем програми Слава+, яку веде Слава Дьомін. Співак відверто відповідав на всі провокативні запитання журналіста, які не залишили байдужим нікого з його прихильників.

Нагадаємо, відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і сильно схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Так, днями артистка презентувала кліп на ремікс своїй відомій пісні Peligroso.

Як повідомляв "Знай.ua", український продюсер Потап нарвався на тонну компліментів за свій новий знімок в Instagram. Як відомо, останнім часом Потап не так привертає увагу громадськості своєю творчістю, як чутками про можливий роман з Настею Каменських.

Також "Знай.ua" писав, що відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз Потап показав кумедне фото, на якому позує на сонячній вулиці в стильному прикиді.

Військові усвідомлено голосували проти Порошенка і підтримали Зеленського. Олеся Бацман