Український продюсер Потап нарвався на тонну компліментів за свій новий знімок в Instagram. Про це пише Clutch.

Як відомо, останнім часом Потап не так привертає увагу громадськості своєю творчістю, як чутками про можливий роман з Настею Каменських. Фанати впевнені, що знаменита парочка давно одружилася, і чекає появи спільної дитини.

А в пятницю, 5 квітня, Потап виклав знімок, який спровокував масу обговорень серед своїх підписників. На ньому продюсер зображений на прогулянці у стильному вбранні. Користувачі відзначають, що за останній час Потап сильно схуд і виглядає набагато краще. Швидше за все, саме Настя Каменських змотивувала його змінитися у кращу сторону: Потап часто викладає фото з їхніх спільних тренувань.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Бажаю всього найкращого", — написав продюсер під фото англійською мовою.

Підписники написали багато хвалебних коментарів. Під фото з'явилися навіть деякі українські знаменитості: Олексій Дурнєв, телеведуча Маша Єфросиніна і дочка першої дружини Потапа Ірини Горової — Наташа.

"Ти чоловік моєї мрії!", "Ой, який афигенный", "Можна мені такого чоловіка?", "Потап схуд, покращав! Класний костюмчик! Супер!", - пишуть у коментарях

Нагадаємо, музикант і продюсер Олексій Потапенко (Потап), якого останнім часом підозрюють у романі і навіть шлюбі зі співачкою Настею Каменських, не соромиться робити відверті зізнання. Судячи з того, що Потап розповідав журналістам останнім часом, артист ну дуже любить секс. І займається ним у всіляких обставинах, позах і комбінаціях.

Раніше Знай.uа повідомляв, відома українська співачка Настя Каменських знову потішила армію шанувальників фотографією, на якій зображені її розкішні форми у "голій" мереживній білизні.

Також Знай.uа писав, Каменських виклала фотографію, якою привернула увагу шанувальників до ремиксу своєї іспанської пісні Peligroso.