Доля не завжди прихильна до талановитим людям. Є ті, хто прощається з життям на піку своєї популярності, а фанати марять про те, скільки ще творчості могли отримати від своїх кумирів.

Одним з найяскравіших представників групи артистів, які пішли занадто рано явлется Віктор Цой, у смерть якого багато хто не може повірити досі. Його пісні знають і дорослі, і підлітки: про Цоя знімають фільми і намагаються розібратись в його феномені.

Віктор Цой
Віктор Цой

Джим Моррісон - музикант культової групи The Doors і чоловік, якого називають одним з головних відповідальних за хіпі-революцію та бунт 60-х. Він був і залишається справжнім секс-символом: шкіряні штани, довге волосся, експерименти з наркотиками і загадкова поезія. Моррісон помер у Парижі у віці 27 років. Його тіло виявила у ванній подруга Памела Карсон. Офіційна причина смерті-серцевий напад, спричинений передозуванням героїну і алкоголю.

Джим Моррісон

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Джимі Хендрікс

У 2009 році журнал Time назвав Хендрікса найбільшим гітаристом, коли-небудь жили на землі. Хендрикс — одна з головних зірок легендарного фестивалю Вудсток, який пройшов в 1969 році. Хендрікс помер у віці 27 років. Захлинувся блювотними масами уві сні.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Курт Кобейн

Лідер групи Nirvana і людина, яка багато в чому сформувала "брудну", "панківську" естетику 90-х. Відомо, що він страждав затяжними депресіями, хронічними болями в животі, причина яких так і залишилася нез'ясованою, і пристрастю до заборонених речовин. Курт помер віці 27 років. Він застрелився з рушниці у власному будинку в Сіетлі.

Курт Кобейн
Курт Кобейн

Тупак Шакур

У деяких афроамериканських районах Америки Тупака вважають справжнім святим: так велика була його популярність. Згадки Шакура можна знайти практично у всьому сучасному хіп-хопі. Тупак був застрелений у своєму автомобілі у віці 25 років у Лас-Вегасі, США.

Емі Вайнхаус

Одна з найяскравіших співачок в "нульові". Емі прославилася своєю манерою співу в стилі соул, і своїм чином. Вайнхаус ввела серед жінок моду на татуювання, великі пучки волосся і густо підведені очі. Померла у віці 27 років. Тіло співачки виявили в її будинку в Лондоні 23 липня 2011 року. Відзначимо, що вона завжди боялася потрапити в "Клуб 27" - найвпливовіших знаменитостей, які померли у віці 27 років.

Емі Вайнхауз
Емі Вайнхауз

Хіт Леджер

Актор, володар "Оскара" за роль лиходія Джокера у фільмі про Бетмена "Темний лицар". Не раз визнавався одним із найталановитіших молодих акторів в "нульові".Леджер був знайдений у власній квартирі на Манхеттені. Причиною смерті назвали гостру інтоксикацію, викликану прийомом великих доз болезаспокійливих препаратів. Хіту Леджеру було 28 років.

Хіт Леджер

Нагадаємо, Рамі Мальок готується до весілля: хто став обраницею Містера Робота і Фредді Мерк'юрі

Раніше Знай.uа писав, відомі музиканти записали кавер "Богемської рапсодії" Queen: Меркьюрі точно оцінив би

Також Знай.uа повідомляв, гола Лорак "спародіювала" Фредді Мерк'юрі: шматок фольги - і ти зірка