Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість представила новенький кліп і пісню "Я тебя ждала", а тепер ділиться найяскравішими образами з відеороботи, починаючи з латексних топів і закінчуючи відвертими сукнями. Так, артистка похвалилася черговим вбранням, позуючи в срібному платі з глибоким декольте і відкритими плечима, а ще доповнивши образ прозорими босоніжками на підборах.

"#ятебяждала", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери ж почали висловлювати свою думку: "Не личить їй сукня, якщо можна її так назвати.", "Термінатор прям 😂😂😂", "А сукня з фольги? Дуже нагадує", "Ані завжди в викликаючих вбраннях", "на обличчя , Волкова з татух, а низ кардашьян , . Аня поверніться", "Ані, ви втрачаєте своє обличчя, багато ін'єкцій. На цьому фото, ви схожі на Фредді Мерк'юрі.", "Ого, тут Ви не схожі на себе)))".

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.