Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість представила новенький кліп і пісню "Я тебя ждала", а тепер ділиться найяскравішими образами з відеороботи, починаючи з латексних топів і закінчуючи відвертими сукнями. Так, артистка похвалилася черговим вбранням, позуючи в срібному платі з глибоким декольте і відкритими плечима, а ще доповнивши образ прозорими босоніжками на підборах.

"#ятебяждала", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери ж почали висловлювати свою думку: "Не личить їй сукня, якщо можна її так назвати.", "Термінатор прям 😂😂😂", "А сукня з фольги? Дуже нагадує", "Ані завжди в викликаючих вбраннях", "на обличчя , Волкова з татух, а низ кардашьян , . Аня поверніться", "Ані, ви втрачаєте своє обличчя, багато ін'єкцій. На цьому фото, ви схожі на Фредді Мерк'юрі.", "Ого, тут Ви не схожі на себе)))".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.