Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася неймовірно чуттєвим кадром, позуючи з натуральним легким макіяжем. Так, артистка зачарувала глибоким поглядом блакитних очей, а шанувальники відзначили, що Тіна виглядає набагато молодше своїх років.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @little_puida", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Тіночка, яка ж ви мила ☺️", "І все одно жодне фото не передасть те, наскільки твої очі красиві і щирі, коли вони в метрі від тебе.", "Тобі точно не 16 років???😍😍😍", "Ти що твориш???!!!!💙💙💙", "богиняя🔥😍", "Ніжність💜", "Чому ти така красива 😍", "Краса улюблена😍".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.