Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже відвертий кадр з синьому купальнику, позуючи для популярного італійського бренду бікіні Calzedonia. Так, артистка засвітила масивні груди і запропонувала поставити їй цікаві питання, однак шанувальники почали звинувачувати молоду маму в фотошопі.

"#вопросы
Друзі, підкиньте теми, що хочете обговорити). Що вас цікавить?
Може, влаштуємо онлайн-трансляцію?) ", - поцікавилася Тодоренко. Фолловери розділилися на два табори. Одні засипали Регіну компліментами, інші ж почали критикувати: "Ох, і домалювали 😜", "Божееее, що за пекельний фотошоп грудей???? 😲😲😲😲", "Що з пахвою?", "Потрібно терміново міняти фотошопера, фотка халтура.", "Одна я бачу, що біля грудей і пахви, щось дивне...?".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.