Відомий латиноамериканський гурт Rumbero’s презентували нове яскраве відео на пісню "Вона така", яка присвячена усім українським жінкам. Режисером кліпу стала Інна Грабар, а головну роль в ньому зіграла модель Анастасія Бондарчук.

Спеціально для "Знай.ua" солісти гурту Амадор Лопес та Олег Серафин розповіли, якими бачать українських жінок та чого їм бракує.

Олег Серафин вважає, що українська жінка - це і домогосподарка, і бізнес-леді, і дівчина із маленького селища, і із великого міста. Про кожну із них вони і співають.

Не секрет, що багато хто з жінок користуються послугами пластичних хірургів або косметологів, аби щось змінити у зовнішності: зробити губи пухлішими, вилиці - більш виразними, змінити підборіддя, збільшити груди. На думку Олега, в цьому немає нічого поганого, але все повинно бути в міру.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Щодо хірургічних втручань, ми зовсім не проти пластичних операцій, але все повинно бути в розумних межах. Якщо дівчині не комфортно, щось викликає у неї комплекси, тоді ніхто не проти, а якщо це вже перебір та нездорова залежність від пластичних операцій, то це не нормально. У нас в колективі також є дівчата, які прибігали до послуг пластичних хірургів, але у них все виглядає дуже природньо, і вони цілком задоволені результатом", - прокоментував Олег Серафин.

Амадор Лопес також висловив свою думку про українських жінок та порівняв наших дівчат з венесуельськими красунями.

"Венесуельські жінки більш впевнені в собі, - заявив співак та хореограф. - Я дуже жалкую, що цього бракує нашим українським жінкам, хоча вони, насправді, є одними з найкрасивіших на планеті. Але дівчата з Венесуели вміють приймати себе такими, якими вони є, і не порівнювати ні з ким. А україночкам завжди хочеться щось виправити, доповнити, якщо волосся пряме - закрутити, якщо кучеряве - вирівняти".

Амадор Лопес та Олег Серафин

Як зізналися хлопці, влітку у них дуже багато роботи за кордоном, тому про окремий відпочинок поки не мріють.

"Цього літа ми маємо змогу побачити дівчат із багатьох країн, адже гастролюємо ціле літо за кордоном, зокрема у туристичних країнах, таких як Туреччина, Греція, Болгарія, Кіпр та інші. Ми, зазвичай, влітку не відпочиваємо, а працюємо, а відпочинок приходить до нас взимку, після Нового року. Тоді ми, частенько і всією командою, їздимо за кордон у теплі краї, наприклад, до Шрі-Ланки чи Таїланду. Добре, що літо можна влаштувати собі в будь-який час", - зазначив Амадор Лопес.

Нагадаємо, раніше відомі артисти вирішили приєднатися до зіркового флешмобу #ВОНАТАКА гурту Rumbero’s. Гайтана, Злата Огнєвіч, Ірина Білик, Катерина Бужинська та інші співачки зтанцювали під запальний хіт.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олег Серафин з гурту Rumbero's зворушливо розповів про свою матусю.

Також "Знай.ua" писав, що суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво ексклюзивно розповів про своє життя та новий сезон відомого кулінарного шоу.