Нова фотографія популярної української співачки Ані Лорак, яка вже давно живе і працює в Росії, здивувала шанувальників і викликала ажіотаж. Вона дивно позувала в елегантному платті, яке обтягувало її з усіх боків.

Відповідний знімок співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"І голосиста, і красуня, але пози все гірше. Невже фотограф не бачить?", "Кривляка", "Сотні зізнань у любові і красі — порожнеча, без того, хто здатний це оцінити", "Так, жінка без чоловіка не створена бути щасливою, не дивлячись на красу". Ані Лорак

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі напівчеревики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.