Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому з'явилася в незвичайному образі в пологовому будинку, де зустрічала щасливе сімейство Бабкіних, яке поповнилося.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку Катя Осадча з'явилася разом з Сергієм і Сніжаною Бабкіними на території пологового будинку "Лелеки". Схоже, телеведуча прийшла туди зі зйомками ексклюзиву для своєї програми "Світське життя". Щасливі батьки, мабуть, погодилися на зйомки і радо позують для фото.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У підписі до фотографії Катя Осадча написала: "Щасливі батьки! @snezhana_babkina @babkin_official вітаю вас з поповненням! Маленький Єлисей тепер окремий всесвіт! Бажаю не пропустити ані хвилини, це найкрутіші моменти! Люблю вас! У Світському житті, наступної суботи, чекайте на всі подробиці". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію телезірки.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.