Відомий російський співак, кумир мільйонів дівчат-підлітків 90-х Діма Білан часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Співак не втомлюється підігрівати інтерес фоловерів до свого життя і в цей раз показав нове цікаве фото. Цього разу на знімку, який з'явився в записі співака, він постав на огляд публіки в абсолютно новому незвичайному образі в компанії загадкової блонди.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Шанувальники були дуже здивовані, побачивши Діму Білана з дівчиною, адже він відомий холостяк. А ще на цьому фото він, на думку фанатів, схожий на рок-легенду Фредді Мерк'юрі. У підписі до фотографії співак розповів, що відвідав модну вечірку: "В Сочі! Вечір легендарного @louisvuitton @ev_leshkova!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати вихід Білана і його образ.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Діма Білан переманив "наречених" Єгора Кріда і добре з ними відірвався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.

Також портал "Знай.uа" писав, що Діма Білан показав свою мутацію.