Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. В цей раз телезірка вирішила заінтригувати шанувальників новим випуском своєї програми "Екзамен".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На своїй сторінці в Instagram Маша Єфросиніна опублікувала відеофрагмент, яким показала найгарячіші моменти інтерв'ю. Екзамен на відвертість здав телеведучий Юрій Горбунов. У підписі до відео Маша поділилася з шанувальниками враженнями про свого гостя.

"Як же багато я хотіла написати, викладаючи цей #Екзамен... Про страх перед цим інтерв'ю, про те, що Юра @gorbunovyuriy – це ціла величезна і повчальна частина мого життя, про школу телебачення під назвою "Підйом". А потім подивилася записаний матеріал і зрозуміла, що не виріжу жодної секунди, просто залишу все як є. І цю дівчинку, яка з мене пробилася, «Машу з Підйому», і всю правду життя довжиною у ДВАДЦЯТЬ РОКІВ наших з тобою, Юро, відносин! Дивитися всім, якщо хочете круто провести час! І дуже міцно поржать! Повна версія інтерв'ю вже на моєму каналі ютьюб. П. С. І так, Катя @kosadcha тепер не відкрутишся", - написала Маша Єфросиніна.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.