Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Вікторія Сміюха активний користувач Instagram, вона часто тішить шанувальників новими фото. Так, і цього разу Віка вирішила похвалитися ідеальною фігурою в яскравому купальнику. На своїй сторінці у соцмережі співачка опублікувала декілька фотографій, які були зроблені на відпочинку.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фото Вікторія Сміюха постала на пляжі, видно, що вона весело проводить час у відпустці. Для виходу на публіку Віка вибрала яскравий жовтий купальник, який підкреслив струнку фігуру і довгі ніжки. На голову співачка одягла яскраву помаранчеву кепку.

У підписі до фото Вікторія написала: "Так і хочеться заспівати "Ібіца – і серце стало битися частіше, і я вам всім бажаю щастя". І з розгону в море після цих рядків… (дивимося сторіс). Хоча Басков з Кіркоровим для кліпу вибрали інше місце. P. S. А жовтий колір я особливо люблю влітку. Купальник від @peony_store_kh". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, Вікторія з "НеАнгелів" шокувала правдою про стосунки зі Славою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Віка з "НеАнгелів" зізналась, де відчула світлу енергію.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віка з "НеАнгелів" зробила відверте зізнання.