Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нові фото, які здивували і повеселили її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода знову втекла з Росії, і тепер вигулює своїх дівчаток на концертах закордоном, швидше за все в Парижі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімках, які з'явилися в записі Лободи, вона з'явилася у відвертому сценічному вбранні з білобрисою перукою на голові, поверх якої вона натягнула капелюх. Світлана позує в компанії своїх дівчаток з підтанцьовки, які вбрані у схожі сценічні костюми. У підписі до фотографії Лобода повідомила про повернення додому, очевидно, в Росії.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.ua" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.