Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове селфі з машини, на якому позує без макіяжу.

У коментарях одразу відгукнулися захоплені шанувальники співачки:

Читайте Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Чарівною жінка може бути та, яка дивиться таким чудовим поглядом", "Така природна", "Ані, я люблю вас і ваші пісні і співаю їх вони дуже класні", "Ну ось, все ідеально", "Немає красивішого жінок, ніж Ані", "Без косметики красуня природна завжди будь такою", "Чарівні родинки".

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Зазначимо, що шанувальникам дуже незвично було побачити таке фото Лорак, адже найчастіше вона радує своїх фоловерів фото без одягу або спідньої білизни, ніж кадрами практично без макіяжу. Ось так, нещодавно, вона виклала знімок в легкій сукні і без спіднього.

Кароліна тут променисто посміхається і просить фанів поділитися думкою щодо її нової пісні.

Шанувальники дівчата не змогли пройти повз:

"Вибачте, але взагалі мимо, чекаємо "стару" Ані Лорак, з піснями як раніше", " Пісня настільки нудна, що я навіть не можу запам'ятати її мотив", "Дорога Кароліна,у Вас такий потужний голос,а Ви співаєте останнім часом пісні під одну шарманку всієї російської естради", "Ваш репертуар залишає бажати кращого!", "Щось останнім часом пісні не заходять".

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.