Зірка "Кварталу 95" Євген Кошовий заявив про зміни у проведенні музично-гумористичного фестивалю KvartalFest. Якщо в минулі роки він проводився лише до Дня Незалежності у селищі Підопригори Сумської області, то тепер команда гумористів вирушає у всеукраїнський тур.

Про це Кошовий розповів під час прес-конференції в середу, 26 червня.

Максим Ткаченко, Євген Кошовий, Артем Михайліченко (Гагарін), Віталій Ільченко

KvartalFest розширює свої межі і пройде з 29 червня по 16 липня у 19 містах країни: Харків, Лисичанськ, Слов'янськ, Миргород, Канів, Вознесенськ, Білгород-Дністровський, Південний, Каховка, Кирилівка, Бердянськ, Дніпро, Кривий Ріг, Луцьк, Трускавець, Городок, Буковель, Кам'янець-Подільський, Вінниця. А окремо - фінальним концертом, 23 серпня, стане вже традиційне свято в селищі Підопригори Лебединського району Сумської області.

Зазначимо, що це безкоштовні концерти для всіх бажаючих поринути в атмосферу сміху, позитиву і веселощів. У кожному місті глядачі побачать і зірок шоу-бізнесу, і зірок Ліги сміху, і улюблених квартальців.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Знай.uа" поспілкувався з Євгеном Кошовим про те, які зміни відбулися в роботі за останній час, як він заохочує своїх дітей за успіхи і з якими ситуаціями стикається у зв'язку з дружбою з Володимиром Зеленським.

Євген Кошовий

Ви зізналися, що після політичних змін у країні до вас почали надходити цікаві пропозиції. Через вас вирішили передавати послання президентові України, знаючи, що ви з Володимиром Зеленським у дружніх стосунках. Розкажіть детальніше, які послання?

Їх дуже багато. Шокує те, що люди не чують просто. Їм кажеш: “Я поза політикою, ми спілкуємося дуже рідко (з Зеленським - ред.), я не ходжу в Адміністрацію Президента кожен день". Вони кажуть: “Так-так, звичайно, ми розуміємо, але все-таки передайте”.

А що передати? Якісь конверти, документи?

Бувають конверти, бувають резюме - щоб влаштуватися в Адміністрацію Президента або влаштувати когось на роботу. Виходить, що я як газета “Авізо”, яка приймає безкоштовні оголошення, так і я приймаю ці резюме.

Ви сказали, що колишні обов'язки Володимира Зеленського у "Кварталі 95" лягли на ваші плечі і ваших колег. Але більша частина на вас все ж?

Ні, не більша. Є ж фінансова частина, адміністративна. Володимир, як художній керівник і директор, курирував всі питання. Зараз художній керівник я і Сашко Пікалов. Удвох. Всі інші обов'язки розподілилися між нашими колегами.

І які враження від нової роботи?

Я залишився в творчості. Я просто торчу від цього всього. Мені подобається! Я не хочу нікуди більше рипатися. Я буду тримати все на плаву.

Чи відчуваєте вантаж, який лежить на вас?

Відчувається відповідальність і все. Що стосується постановки концерту, авжеж, люди хочуть бачити на сцені Вову.

Ви не виглядаєте відповідальним. Смішним - так!

Не виглядаю? Авжеж, я смішний. Зрозуміло, що не виглядаю, але в цьому і прикол.

Женя Кошовий і Саша Пікалов стали новими художніми керівниками Кварталу 95

Чи змінилося до вас ставлення в колективі? Чи стали по імені та по батькові до вас звертатися?

Ні! (Сміється - ред.) Лисий Вікторович мене не називають. Яким я був, таким і залишився. Що значить по імені та по батькові? У нас такого ніколи не було. Ми і Вову не називали по батькові. Так, якщо по приколу, то так. Зараз, авжеж, називаємо. Звичайно!

Ваша старша дочка Варвара робить перші успішні кроки в шоу "Голос. Діти-5 ", а як молодша дочка Серафима реагує? Теж хоче співати?

Ви знаєте, недавно ми зрозуміли, що будь-яка пісня, яка грає по радіо - Серафима її знає! Будь то незнайома для неї пісня, то вона якось підбирає своїм голосом незрозумілі ноти. Ми думає, то це теж переросте в творчість.

Чи не з'явилися якісь ревнощі або заздрість до сестри?

Ні, абсолютно! Вона, навпаки, дуже радіє успіхам сестри. Вона її прям так цілує. Або говорить: "Давайте купимо квіти, Варі подаруємо". Вона піклується про успіх сестри, щоб вона себе добре почувала.

У кожній сім'ї є певні заохочення від батьків своїм дітям за якісь успіхи в школі, в спорті. Як ви заохочуєте своїх дівчаток?

У нас Макдональдс - один з пунктів заохочення. У нас, якщо це заохочення для молодшої, то це швидше за все ляльки LOL і кулі LOL.

Дочки Євгена Кошового

Ви вже розбираєтеся в ляльках?

О! Повірте мені, я розбираюся і в Monster High (сміється - ред.).

А старшій дочці що дістається?

Це, швидше за все, або додаток до гаджету якомусь, щось пов'язане з електронікою, або, може бути, останнім часом це книжки якісь цікаві: ті, які за шкільною програмою потрібно читати. Я не можу сказати, що це заохочення - це просто як прохання від неї. Або в кіно можна сходити.

Ви розповіли, що найближчим часом у вас буде дуже багато роботи. Ви вирушаєте в тур по 19 містам України з соціальним фестивалем KvartalFest. А як і коли відпочивати збираєтеся?

Відпочивати будемо в перервах від концертів. Всією сім'єю збираємося поїхати в Одесу, бо там Жіночий квартал буде і Ліга Сміху. Я не можу дружину з дітьми залишити тут. По-перше, в місті жарко. По-друге, там море і веселощі.

Юлія Абрамова

Нагадаємо, раніше в "Кварталі" знайшовся перший чоловік, який буде критикувати нинішнього президента, Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.uа", студія "Квартал 95" повідомила про старт зйомок нового телевізійного серіалу, який буде називатися "Папік".

Також "Знай.uа" писав, що Кошовий з "Кварталу 95" відростив довге волосся і розповів, як став лисим.