Популярна українська виконавиця Тіна Кароль обожнює свого єдиного сина Веніаміна. Хлопчик навчається в Лондоні та часто навідується до мами в Україну. Співачка неодноразово зізнавалась, що дуже сумує за сином, але водночас надзвичайно пишається.

Артистка залюбки ділиться з шанувальниками фото синочка, особливо, якщо для цього є особливий привід. У сторіз Instagram вона опублікувала кілька знімків хлопчика.

На першому фото Веніамін позує в костюмі і кепці з емблемою свого навчального закладу, краватці і сорочці з книгою в руках і посміхається в камеру.

"Останній день школи", - написала Тіна під знімком.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також зірка поділилася іще однією фотокарткою сина - він стримано посміхається і тримає руки за спиною.

"Мій герой!", - з гордістю відзначила знімок зірка.

Крім того, Кароль виклала власне шкільне фото, та показала, як виглядала в дитинстві - вона позує в ошатній сукні з рюшами і артистично дивиться в камеру.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.иа" писав, що Тіна Кароль показала уривок свого виступу, однак фолловери помітили недобре.