Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує на відпочинку і хвалиться гарною засмагою.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фото артистка з'явилася в темних шортах і футболці, вона сидить на сходах, мабуть, вілли, яку орендувала для відпочинку, ну або в готелі. Шанувальники відзначили гарну рівну засмагу на шкірі співачки, схоже, вона вже не перший день відпочиває. Також на знімку можна помітити тінь чоловіка, який фотографував Лорак. Очевидно, це її новий коханець, якого співачка одного разу показала публіці.

У підписі до фото артистка написала: "Сонячного настрою! Прекрасного, доброго дня!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багато запитують, де Кароліна відпочиває, а інші просто бажають хорошої відпустки.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.