Тіффані Трамп – найменш популярна дитина президента США Дональда Трампа, але дуже цікава особистість. Дівчина активний користувач соцмереж, її сторінка заповнена особистими фотографіями. А в цей раз дочка президента опублікувала миле фото з кошенятком в красивій дівчачій кімнаті.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії Тіффані позує, сидячи у кімнаті на рожевому дивані з такими ж подушками. На підлокітнику видно миленьке біле кошеня, якого пригріла біля себе дівчина. Тіффані позує на знімку в темно-рожевій футболці і коричневій спідничці. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж і розчулення від котика. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію дочки президента США.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Іванка Трамп вразила світ жіночною фігурою в стильному вбранні

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Меланія Трамп перетворилася на стару Меган Маркл.

Також портал "Знай.uа" писав, як живе Тіффані Трамп. Дочка всесильного президента вражає красою і простотою.