Актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець прокоментувала чутки про свою майбутню політичну кар'єру. За словами артистки, вона не збирається змінюють сферу діяльності.

У своєму профілі в Instagram Кравець закликала шанувальників не вірити фейкам про те, що вона залишає студію "Квартал 95".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Багато хто думає і говорить, що я кидаю творчість і йду в політику. Офіційно зараз заявляю з усією відповідальністю, що нічого подібного не передбачається. Я залишаюся у студії "Квартал 95", залишаюся вірна сцені, так сказати. І якщо ви десь побачите у списках мої ім'я, прізвище та по батькові Олена Кравець, то знайте, що це не я. Це напевно клони або просто однофамільці. А я з хлопцями залишаюся в акторському цеху і авторстві. Тож до нових зустрічей на екранах телевізорів", - сказала актриса.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, звезда "Кварталу 95" Олена Кравець прокоментувала свій похід у політику.

Раніше Знай.uа повідомляв, Кравець з "Кварталу 95" заявила про непереборну проблему.

Також Знай.uа писав, Кравець із Квартал 95 розлютила українців фото дочки в дельфінарії.