Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах зі своїм шоу, вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у Instagram артистка опублікувла нове фото, на якому позує на сходах і бажає всім гарного дня.

"Сонячного настрою! Прекрасного, доброго дня!", - написала у підписі до фото артистка.

Багато шанувальників запідозрили щось неладне із пальцями на ногах, а також збентежились надто темною шкірою артистки.

"Боже мой!!! Ты такая грязная или загоревшая,чёрная?", "Такие пальцы страшные на ногах", "Опять с фотошопом переборщила - пальцы на своих коротких копытах забыла наклеить. Село!", "У Лорак дефектные оба мизинца, заметили?", "Что с мизинцем?", " Полный Куёк", - пишуть користувачі в мережі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багато запитують, де Кароліна відпочиває, а інші просто бажають хорошої відпустки.

Як видно на фото, Лорак в темних шортах і футболці сидить на сходах, або розкішних апартаментів, або дорогого готелю, де відпочиває. Шанувальники відзначили гарну рівну засмагу на шкірі співачки, схоже, вона вже не перший день відпочиває. На світлині видно тінь чоловіка, який фотографував артистку. Очевидно, це її новий коханець, якого співачка одного разу показала публіці.

Нагадаємо, відпустка з молодим коханцем: Лорак змінилася до невпізнання, "шоколадка".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.