Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографії з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася абсолютно незвичним для себе образом, позуючи в чорній спідниці-олівець з високим розрізом, білій блузці, шкіряних рукавичках і з яскраво-червоною пов'язкою на оці. Так, артистка взяла участь у шоу Нового Каналу "Шалена зірка", ведучою якого стала Леся Нікітюк.

"Guess who? (Вгадай хто?)", - запропонувала Астаф'єва. Фолловери взялися коментувати: "Мадонна😍", "Пірат чи що?", "Ну точно Мадонна👍👍👍💣", "Крутєйша🔥😈", "You look like Madonna. Але ще нагадує Анджеліну Джолі у фільмі "Небесний капітан", "Ваууууу🔥 ма❤️", "Образ клас,прикид і око закрите як у воїна чи бандита.👏👏👏", "Тропікана!)".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.