Популярна актриса Лена Хіді, яка стала відома на весь світ завдяки ролі Серсеї в серіалі "Гра престолів" зіграє вчительку в рімейку датського серіалу. Пілотна серія вийде на кабельному каналі Showtime.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Датський серіал "Рита" розповість історію вчительки і матері-одиначки Рити. Жінці далеко за 40, вона прямолінійна, не соромиться у висловах, багато курить і веде хаотичне статеве життя.

Учні обожнюють її, а Рита намагається налагодити стосунки з власними дітьми.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Шоураннером і сценаристом американської версії виступить Крістіан Торп, який працював над оригінальною версією серіалу і серіалом імла. Поки що не відомо ім'я режисера пілотного епізоду.

Раніше стало відомо, що Лена Хіді, англійської актрисі, яка грає в "Грі престолів" королеву Серсо Ланністер не подобається смерть її героїні у фіналі серіалу.

За задумом сценаристів "Гри престолів", загибель королеви Серсеї у фінальній серії повинна бути одночасно важкою і повільною.

"Якщо ми коли-небудь вип'ємо з Девідом Бениоффом і Деніелом Вайсом, то я їм скажу, що хотіла кращої смерті для Серсеї", - підкреслила актриса.

Нагадаємо, Серсея з "Гри престолів" озброїлася на сценаристів.

Як повідомляв Знай. ua, зірка "Ігри престолів" розповіла, як хотіла б померти.

Також Знай. ua писав, що зіграв Ланністеров актор розкрив "любовний трикутник" у Грі престолів.