У мережі спливла цікава інформація про зв'язок померлої російської артистки Юлії Началової та її колеги Алсу. На початку двохтисячних років піар-директор Юлії Началовой Анна Ісаєва представила Алсу людям з оточення президента.

Про це вона написала на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ісаєва розповіла, що багато років тому саме вона познайомила співачку Алсу з тодішньої першої леді країни Людмилою Путіною. За її словами, чоловік Алсу навіть пізніше питав її, чи правда, що саме вона організувала ту зустріч.

Ісаєва розмістила в соцмережах архівний кадр, який був зроблений на початку двохтисячних років. На знімку піар-директор Началовой стоїть за спиною у Людмили Путіної. Знімок зроблений у Калінінграді. Тоді в місті проходила акція по боротьбі з наркотиками "Навіть не пробуй". Ісаєва в ті роки працювала прес-секретарем у музиканта Олега Газманова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Я рулювала з мерами, перами, я нікого не боялася. Це пам'ятний день — день приїзду першої леді в її рідне місто, де ввечері проходив концерт. Олег і Людмила родом з Калінінграда і навіть вчилися в одній школі. Людмила Олександрівна приїжджала підтримати нас і виступити від імені президента. Вона зламала величезний шприц на сцені і закликала молодь не пробувати наркотики. Я готувалася до акції за три тижні, ходила на наради, в поліцію, до силовиків, на ТБ, радіо, організовувала круглі столи та багато іншого. Московські лікарі, світила, працювали на цих акціях у прямих ефірах", — сказала Ісаєва.

Розповіла піар-директор Юлії Началовой і про те, як якісь впливові чиновники намагалися очорнити її, звести нанівець її роботу. Однак Олег Газманов відвів Ісаєву до представника президента людям і вона змогла роз'яснити ситуацію. За словами прес-секретаря, змова проти неї відразу стихла.

Нагадаємо, що в Росії збудують храм на честь Началової.

Раніше Знай.uа повідомляв, близькі Началової заявляють, що під тиском першого чоловіка Дмитра Ланського вона катувала себе дієтами, щоб відповідати його уявленням про ідеальну жінку.

Також Знай.uа писав про те, що пішла з життя знаменита російська акторка Ірина Цивіна. 55-річна зірка відома багатьом глядачам за такими серіалами, як "Татусеві дочки" та "Кадети".