На батьківщині померлої Юлії Началовой у Воронежі хочуть увіковічнити пам'ять співачки - побудувати храм.

Юлія Началова
Юлія Началова

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У повідомленні сказано, що жителі Воронежа вже почали збір підписів на користь зведення храму. Кажуть, він не буде носити ім'я Началової, але може бути освячений в честь святої Іулії, небесної покровительки співачки.

Церкву планують побудувати в центрі міста, на місці Театру опери та балету, який підлягає знесенню через аварійний стан. Жителі Воронежа сприйняли таку ініціативу позитивно, вони пишаються своєю землячкою. Адже Юлія народилася в цьому місті, ходила тут до школи і робила перші кроки в кар'єрі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Юлія Началова
Юлія Началова

У Воронежі співачку згадують з теплотою та відзначають, що будуть щасливі помолитися у такому храмі - у тому числі, і за спасіння душі відомої землячки.

Нагадаємо, дочка покійної російської співачки Юлії Началової Віра Алдоніна провела травневі свята з новою сім'єю свого тата.

Юлія Началова
Юлія Началова

Як відомо, після смерті Началової її 12-річна донька Віра залишилася жити з бабусею і дідусем. Вона мотивує це тим, що так їй буде зручніше відвідувати різні музичні гуртки. Однак Віра продовжує активно спілкуватися з новою сім'єю батька і проводить з ними вихідні. 1 травня футболіст Євген Алдонін зводив доньку, дружину Ольгу, маленького сина і свою маму погуляти у московський парк Лужники. Його молода дружина поділилася теплими кандрами у своєму профілі в Instagram.

Раніше Знай.uа повідомляв, близькі Началової заявляють, що під тиском першого чоловіка Дмитра Ланського вона катувала себе дієтами, щоб відповідати його уявленням про ідеальну жінку.

Також Знай.uа писав про те, що пішла з життя знаменита російська акторка Ірина Цивіна. 55-річна зірка відома багатьом глядачам за такими серіалами, як "Татусеві дочки" та "Кадети".