Шанувальники завжди захоплювалися бездоганною зовнішністю співачки Ані Лорак. Однак недавнє фото, опубліковане в її Instagram, жахнуло багатьох користувачів соцмережі. Так, у зірки виявили серйозний «дефект» у зовнішності, пише Clutch.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку Ані Лорак сидить на сходинках в коротких шортах і боса. Фанатам вдалося помітити відсутність мізинця на лівій нозі співачки. На правій нозі цей палець теж виглядає дивно.

В коментарях активно обговорюють здоров'я Лорак. Деякі припустили, що у артистки є патологія з самого народження. Були і ті, хто вважали «дефект» звичайним фотошопом.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Що з мізинцем? Такий смішний», «Знову з фотошопом переборщила — пальці на своїх коротких копитах забула наклеїти. Село», «У Лорак дефектні обидва мізинця. Помітили?», — написали підписники.

Нагадаємо, Лорак випадково показала фанам, що приховувала роками.

Як повідомляв Знай.uа, Лорак змінилася до невпізнання, "шоколадка".

Також Знай.uа писав, що Лорак влаштувала гарячу фотосесію відразу з двома "хорошими хлопцями".