Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним кадром, зробленим на зйомках відомого вокального шоу "Х-Фактор". Так, артистка приміряла облягаючі латексні фіолетові штани і бузкову майку, доповнивши образ масивними босоніжками на підборах і короною.

"Нахвалили ви баб, нахвалили мені тут мужиків, і все це Моєму !!!Instagram!! Вам не соромно?))) мене хтось похвалить?😂 ", - пожартувала Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "Тут Ви чудові!", "В цьому прикиді ти всіх красивіше і всіх би перемогла, красуня🍓", "Тю,Оля!!;Ви НАЙКРАСИВІША.А хто бачив краще, нехай йому повылазить.", "❤️❤️❤️❤️❤️ красуня з такими ніжками вам немає конкурентів😘😘", "Ви краще всіх👍однозначно!", "Ви супер🎉".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.