У понеділок, 1 червня, стало відомо про смерть батька відомого російського співака Миколи Баскова - Віктора Баскова. Трагічну новину виконавець почув перед концертом, але захід не скасував.

Басков дуже важко переживає втрату, адже Віктор був не тільки бравим солдатом, але й прекрасним батьком. Заради кар'єри сина він відмовився від звання генерала, і направляв майбутню знаменитість протягом всієї його кар'єри.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Микола Басков походить з військової родини, де три покоління чоловіків займалися армією. Так, його батько зумів побудувати відмінну кар'єру в НДР, дослужившись до заступника командира дивізії.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Віктор продовжив кар'єру в Росії і дослужився до звання підполковника. Його кликали в Одесу на посаду генерала, але виїхати з Москви означало поставити хрест на майбутній кар'єрі сина.

На момент смерті Віктору Баскову було 67 років. Він тяжко хворів, хоча діагноз, як і причина смерті, поки невідомий. Почувши звістку про смерть батька, Басков скасував усі концерти і вирушив до Москви. Похорони заплановано на 3 липня.

Нагадаємо, скандальна Повалій повернулася в Україну з "оновленим" обличчям.

Раніше Знай.ua повідомляв, українці напали на Полякову, Павліка і інших співочих депутатів у Раді.

Також Знай.ua писав, престарілу Лоліту знайшли в кущах з другом.