Скандал навколо Алли Пугачової, яка проїхалася на персональному авто по перону до потягу, бурхливо обговорює громадськість. Багато зірок російської естради заступилися за примадонну і відповіли на обурення користувачів, пише "Teleprogramma".

Так, народний артист СРСР Лев Лещенко заявив, що такий вчинок не вартий уваги.

"Більше немає проблем у нас на Батьківщині? Алла Борисівна – публічна людина, вона повинна була пішки з валізою йти і нести її у вагон? За неї всі пильно дивляться. Це не тема для обговорення", – висловився він.

Пугачову підтримала "королева шансону" Любов Успенська, запевнивши, що примадонна цілком може дозволити собі вольності.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Враховуючи те, що зараз в цілому діється в світі: переслідування, замахи, провокації. Убезпечити себе і своїх дітей від нападків неадекватних людей – це більш ніж нормально. Будьте розсудливими і трохи більш поблажливими до нас, легендарних особистостей", – сказала Успенська.

В рядах захисників Пугачової виявився шоумен Гоген Солнцев.

"Я думаю, що це пов'язано з хворобою ніг, подагрою. Їй складно робити зайвий крок. Подібні слабкості можна пробачити хворій людині, але щоб це не заважало іншим", — припустив він.

У свою чергу Філіп Кіркоров нагадав, що Пугачова – "суперзірка, яка заслужила".

"Її мають на руках носити! Що за часи?" — заявив співак.

Нагадаємо, Пугачова відзначилася мерзенною витівкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Алла Пугачова вразила шанувальників яскравим і свіжим знімком.

Також портал Знай.uа писав, що Любов Успенська захотіла знову стати мамою.