Зараз у мережі активно обговорюють новий роман онуки Софії Ротару Соні Євдокименко з французом-мільйонером. Також недавно спливли спільні фото парочки.

Бойфренда Соні звуть Марко Дюменіл. Він парижанин, веде бізнес і є мільйонером. Марко організовує художні виставки у Франції, Великобританії, Італії й інших країнах. У пошуках нових талантів він часто подорожує. З лютого 2019 року компанію в поїздках йому складає Соня.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Імовірно стосунки між ними зав'язалися ще взимку. У лютому Марко почав публікувати в Instagram фотографії з онукою Ротару.

Пізніше дівчина виклала у соцмережі кілька фотографій зі святкування дня народження: з мамою і татом, братом, бабусею і коханим. Примітно, що це єдиний спільний знімок з Марко в її профілі, так як Євдокименко не любить показувати особисте життя.

Нагадаємо, внучка Софії Ротару показала ідеальну фігуру в басейні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Софія Ротару таємно вийшла заміж.

Також портал Знай.uа писав, що онучка Софії Ротару показала ідеальне тіло в дивній позі.