Російська співачка Алла Пугачова вперше вийшла в світ після гучного скандалу на вокзалі. Примадонна в супроводі чоловіка Максима Галкіна і дітей відвідала виступ балету "Тодес" в Юрмалі.

Фото і відео з'явилися на фан-сторінці Примадонни в Instagram. На кадрах можна побачити учасників балету "Тодес" на сцені і Аллу Пугачову, яка їм аплодує.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На захід співачка одягла червону сукню-кімоно під пояс і була з випрямленим волоссям.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадаємо, скандал навколо Пугачової, яка проїхалася на персональному авто по перону до поїзда, бурхливо обговорює громадськість. Зірки російської естради заступилися за примадонну і відповіли на обурення користувачів мережі.

Як повідомляв портал Знай.uа, адвокат Олександр Сергєєв поскаржився на Пугачову в ГІБДД. Він просить керівництво провести перевірку на предмет адміністративного порушення. Більш того, Сергєєв вимагає, щоб співачку навіть допитали.

Також портал Знай.uа писав, що Алла Пугачова вразила шанувальників яскравим і свіжим знімком.