Леонардо Ді Капріо не тільки відмінний актор, але і досить успішний бізнесмен, а також захисник природи. Стало відомо, що незабаром Лео створить власний еко-курорт.

У 2015 році актор разом з діловим партнером купили острів Блэкадор Кей у Белізі за $1,75 млн. Зараз там ведуться роботи по створенню «еко-курорту та рекреаційного раю», який буде відкритий для кожного.

Читай Знай.ua в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

З допомогою цього проекту Ді Капріо планує не стільки заробити, скільки відновити природу. Вперше він приїхав у Беліз ще в 2005 році, і з тих пір постійно відвідує Блэкадор Кей, розташований біля Белізського Бар'єрного рифу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Актор пропонує відвідувачам усвідомлений туризм, який допомагає довкіллю.

Інфраструктура еко-курорту буде складатися з екологічного житла – 36 бунгало та 36 вілл, які будуть оснащені автоматичним освітленням і сонячними батареями, що зробить їх енергоефективними.

Планується також відкриття дослідницької станції, орієнтованої на проблеми зміни клімату.

Для відвідувачів курорт відкриється в 2020 році. Однак терміни можуть змінитися і ціни на відпочинок поки що немає.

Нагадаємо, 2050 року людство може зникнути, а клімат на Землі безповоротно зміниться.

Як повідомляв портал Знай.uа, складено список з десяти чудес світу, які можуть зникнути до 2030 року.

Також портал Знай.uа писав, що зміни клімату розбудили гігантських кальмарів-вбивць.