Відомий український ведучий Олександр Педан часто тішить фоловерів марафоном челенджей і пародій. Цього разу він опублікував на своїй сторінці в Instagram відео, на якому повторює "подвиг" українського спортсмена Жана Беленюка, американського актора Джейсона Стетхема і ірландського бійця Конора МакГрегора, відкривши кришку пляшки ударом ноги з розвороту на камеру. Цей вид розваги назвали bottle cap challenge.

" Тут новий челлендж під’їхав 😁😁😁 А коли живеш за містом, біля озера, то гріх не подурагонити 😂 А ви вже спробували свої сили у відкриванні бутилки ногою?) Пс: Шо то за дві мокрі крапки у мене на п’ятій точці, поняття не маю 🤷🏻‍♂️😂😂😂", - Педан підписав своє відео.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фани неймовірно захоплені його відеороликами, які викликають сміх, багато хто помітив, що у артиста вологі сідниці і поспішили поцікавитися, що ж сталося. Деякі звернули увагу на велику кількість татуювань у Педана, хоча під час ефірів і в простому одязі це не помітно.

"Чего зад мокрый?", "У Саши жопа вспотела", "Жопа мокрая", "Блинн, прям профи", "Почему ягодки мокрые?", "Если бы не твое "пс" я бы и не заметила этих двух точек", "Педан жжет", "О.. Ты прямо как Тимати", "Педан может стильно намочить зад", "Это у вас столько тату?", "Татушки прикольные на животе", "Профи", "Стетхема так сделал", - пишут в комментариях поклонники Педана.

Нагадаємо, Фреймут згадала школу життя з Притулою і Педаном.

Як повідомляв Знай.uа фігуриста Єфросиніна натягнула на себе шкіру і змусила фанів міркувати про буття.

Також Знай.uа писав, що Педан розкрив Єфросиніної очі на щасливий шлюб.