Популярна українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно вийшла заміж за відомого продюсера і репера Потапа, наробила шуму в соцмережі Instagram і змусила своїх шанувальників посваритися з-за вельми незвичайного способу і нового знімка.

У мережі Настя опублікувала фото в криваво-червоному комбінезоні з широкими штанинами.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Через незвичайний ракурс, ноги артистки здаються непропорційно довгими. Так, шанувальники Насті розійшлися в думках з приводу яскравого знімка. Частина фоловерів назвали look артистки шикарним, а її в такому вбранні - "обалдєнной".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Інша частина дописників розкритикувала і наряд і фото.

"Фото жахливе. Гуллівер-Каменських; Ну не знаю....Справа смаку. Колір дуже гарний, насичений; Як той клоун, який в цирку ходить на великих підставних макетах; Фото невдале:(( зверху добре, а знизу ноги величезні:((((; Занадто багато понтів; Вже не знає, як ще справити враження", - пишуть підписники в коментарях.

Нагадаємо, гаряча Тіна Кароль спокусила мережу фото в мереживі: "Ти припинеш вбивати нас?".

Як повідомляв Знай.uа Потапа застукали за поцілунком із загадковою брюнеткою: "Це точно не перша дружина?".

Знай.uа писав, Каменських вивалила соковиті форми просто на підлогу, напруга зростає: "Пощастило старому Потапу".