Російський гуморист, актор і шоумен Максим Галкін, який також є чоловіком Алли Пугачової дуже часто тішить своїх шанувальників свіжими фото і відео з особистого життя. Після того, як його діти - Гаррі і Єлизавета - підросли, відео стали наповнені дитячими іграми і сміхом, що дуже тішило його фоловерів. Ось і зараз він поділився відео з його розвагами з дітьми.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін

"Чим старші діти, тим екстремальніший шлях тих, хто турбується про них" - підписав відео шоумен.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На кадрах спочатку з'являється Єлизавета, яка дуже вміло маневрує на гіроборді.
"Папа, ти знаєш, яка ця гарна гімнастика. Ось я вдома впала, ця штука хотіла на мене завалитись, просто на ніс. Але я увійшла в позу берізки" - розповідає маленька про свої пригоди.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Далі, картинка переносить глядачів у канатний парк, де Галкін разом з Гаррі пустує.

"Ось куди мене заманив Гаррі. Ну, гаразд, Гаррі, але я куди на дерево заліз?" - з усмішкою вимовляє Максим.

У коментаря відразу стали відзначатися прихильники шоумена:

"Максим, Найкращий тато! Виховує дітей власним прикладом! І фізичну форму підтримує!", "У вас чудові діти! Такі ж веселі як Тато", "Батьки повинні бути в тренді, щоб не залишитися сушеними грибами, які з часом набриднуть молодим", "Люди йдуть оглядаються! Своїм очам не вірять! Невже це сам Галкін по мотузках лазить! Круто! Молодчина!"

Нагадаємо,Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми: так не можна, страшно за Лізу.