Нещодавно відомий продюсер Потап та співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під псевдонімом NK, одружилися. За церемонією та святкування спостерігала вся Україна, адже гості свята активно публікувала фото та відео з події на своїх сторінках у соціальних мережах.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Каменських обрала розкішну весільну сукню кольору айворі фасону рибка з глибоким декольте від модного дому Novias. Сукня складалася з декількох шарів ніжного тюлю, а рукавами зшиті з сітки й декоровані мереживною вишивкою. Потам же був у костюмі кольору шампань та білих кросівках. Пара багато років жила разом і приховувала свої стосунки, тому для багатьох їхнє весілля стало справжньою несподіванкою.

Тепер же прихильники чекаю, коли їхні колеги з гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва та Позитив (Олексій Завгородній) теж стануть парою. Хоча вони обоє перебувають у шлюбі: Дорофєєва зі співаком Володимиром Дантесом, а Позитив із дизайнеркою Анною.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно Надя Дорофєєва похвалилася відвертою фотосесією, де вона позує зі своїм колегою і хорошим другом Позитивом на чорно-білій обкладинці чоловічого журналу XXl. Так, артисти знімалися на яхті, а Надя приміряла лише відверте боді.

Прихильники почали активно коментувати світлину й писати, що Дорофєєва та Позитив могли бути чудовою парою.

Нагадаємо, Дорофєєва "розтанула" в компанії сивого ловеласа.

Як повідомляв Знай. ua, Дорофєєва у відвертому вбранні розсмішила фанатів.

Також Знай. ua писав, що Дорофєєва та Позитив побешкетували на обкладинці XXL.