Відомий російський актор Стас Садальський розповів про інцидент, який стався на похороні його колеги Нонни Мордюкової, пише Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Актор нагадав, що 11 років тому пішла з життя легендарна артистка Нонна Мордюкова. Він також опублікував в соціальній мережі кілька її фотографій.

Садальський розповів, що актриса почала серйозно вболівати за кілька років до смерті. Однак незважаючи на погане самопочуття, вона завжди чекала пропозицій цікавих ролей.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Коли Мордюкової не стало, на похоронах також була присутня Римма Маркова, краща подруга актриси. Актор вважає, що Маркова була в неадекватному стані, оскільки кинула в могилу Мордюкової свою власну фотографію.

"Я тоді запитав: "Римма, ти дура? Навіщо?", - згадує він.

Подруга з сумом в голосі знайшла відповідь на непросте питання.

"Щоб їй там не так нудно було…", — сумно сказала вона.

Садальський зазначає, що зараз, напевно, їм удвох веселіше.

Треба відзначити, що після смерті і похорону Мордюкової сама Римма Маркова також почала хворіти. Вона пішла з життя через кілька років. Римми Маркової не стало на початку 2015 року. Найбільшу популярність дуету Маркової і Мордюкової приніс соціальний ролик, який був знятий в Росії у важкі дев'яності. Актриси зіграли двох жінок, які працюють на залізниці.

Нагадаємо, фото загиблої на кордоні США родини викликало резонанс у світі.

Як повідомляв Знай. ua, экс-міністр вляпався у брудний скандал.

Також Знай. ua писав, що львів'янка поховала себе у власній квартирі.