Відома українська співачка-трансгендер Зианджа (колишній Борис Апрель) змінила імідж і повернулася до фанатів після довгого мовчання. Нові фото з'явилися в Instagram артистки.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, в блозі Зианджи з'явилися свіжі кадри, де зірка зображена з несподіваною зачіскою. На одному зі знімків співачка позує у блакитному топі з букетом польових квітів.

"Я сумувала за вами", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

На другому фото Зіанджа сиди на піску в короткому сарафані.

Шанувальники Зианджи засипали співачку компліментами і висловили радість від повернення улюблениці в коментарях. "Ура, ти повернулася!", "Така ніжна", "Справжня краса йде зсередини", "Розкішна жінка", – пишуть користувачі.

Зианджа почала кар'єру в шоу-бізнесі під псевдонімом Борис Апрель. Він брав участь у «Фабриці зірок 2» і «Фабриці зірок. Суперфінал».

В 2018 році Зианджа вперше з'явилася на українських екранах в шоу «Голос країни 8». Сам Борис Апрель залишив сцену 10 років тому, а в 2014 зважився на зміну статі.

Нагадаємо, Зианджа розповіла, як Боря Апрель став жінкою.

Як повідомляв Знай. ua, Зианджа показала свої найпотаємніші фото.

Також Знай. ua писав, що Зианджа відрізала те, що їй заважало жити.