Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася розкішним кадром з відпочинку, позуючи на пляжі біля срібного фургончика. Так, артистка приміряла довгу облягаючу спідницю з леопардовим принтом, білі кросівки і коротенький топік тілесного кольору, засвітивши розкішну фігуру.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @spromojna", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Абсолютно інша!!! Але так само прекрасна!!!", "🔥🔥🔥вогонь", "Сексі шмексі🔥", "богиня😍🔥", "Дика кет 🐆 вогонь 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥", "Умираюююююю💔", "Шик, блиск💖", "Це бомба💥", "Пожежа 🔥", "Красуня🔥🔥😍".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.