Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно артист виставив трепетний кадр ще вагітної дружини Сніжани Бабкіної, привітавши кохану з 34-м днем народження, який був 8 липня. Так, артист написав безліч теплих слів, порівнявши Сніжану з зіркою, себе - з супутником, а трьох дітей назвав планетами.

"Наша маленька Сонячна система включає в себе вже три Планети, Супутник і його Зірку. Природно - красиву, приголомшливо - теплу і незворушно - яскраву Зірку. Це ти, Кохана моя! Тільки коли ти поруч - є життя. І воно таке, яким повинне бути - дивовижне і непередбачуване. Коли ми всі разом кружляємо навколо тебе, в нашому всесвіті настає гармонія!✨", - зворушливо підписав Бабкін. Фолловери засипали пост компліментами: "Скільки любові в цих словах! ❤️☺️", "Кожен раз захоплююся вашою родиною😍Зі святом!💓", "🔥ви - приклад щасливої родини!", "Дуже гарне фото. Щастя Вашій сонячній системі 🌞🌞🌞🌛🌛🌛🌛🌛⭐⭐⭐⭐", "
Правду кажуть: найкрасивіша жінка - вагітна🔥🔥🔥🔥".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.