Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним кадрами, позуючи в одному із заміських закладів Києва. Так, артистка приміряла широкі сині штани і білий жакет, а пряме волосся змінила на дрібні кучері.

"Фото вихідного дня людини, яка працювала без вихідних😂", - пожартувала Астаф'єва. Фолловери залишилися в захваті: "не Можна ж бути такою розкішною! ❤️😍😘", "Даша ви стилем схожі на Леонтьєва))", "Цей look просто 🔥🔥🔥 💗💗💗", "Даша, яка ж Ви прекрасна 😍❤️☺️", "Вбрання шикарне! 🔥👍", "Красуня 😍🔥", "Красуняяя завжди на висоті. Обожнюю Вааас. Ви одна така 💋", "Я самотній бродяга ...❤️😍", "Красуня😍".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийшла на екрани 14 лютого.