Відомий американський письменник Джордж Мартін, який раніше поділився своїми враженнями від останньої роботи каналу HBO – міні-серіалу "Чорнобиль", привідкрив завісу майбтнього приквела.

Про це пише "Сьогодні".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В основу його сюжету також будуть покладені книги автора, пише Variety.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За інформацією видання, зйомки телешоу відбуваються в Північній Ірландії. Події в ньому розгортатимуться за п'ять тисяч років до тих, які були показані в "Грі престолів".

У той час Вестерос сильно відрізнявся від того, який був показаний в оригінальному серіалі. Замість семи великих королівств він включав в себе сотні дрібних. Тоді ще не існувало династії Ланністерів, а знамениту Скелю Кастерлі займала родина Кастерлі.

За совами творця найпопулярнішого серіалу,у приквелі такиж шанувальники побачать сімейство Старків. Однак цього разу драконів не буде. Їм на зміну прийдуть мамонти. Ходаки та лютововки, як і раныше також будуть у грі.

Нагадаємо, зірка "Гри Престолів" акторка Лена Хіді кардинально змінила імідж заради нової ролі. Порівняйте Серсею з училкою.

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка "Гри Престолів" ополчилась проти сценаристів через смерть своєї героїні. Такого фіналу вона не чекала.

Також Знай.ua писав про те, що актор розкрив любовний трикутник у "Грі престолів".