Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася розкішним кадром з чорно-білої фотосесії, позуючи на березі безлюдного пляжу. Так, артистка приміряла чорне довге плаття з глибоким декольте, засвітивши схудлу фігуру. Шанувальники також зазначили, що Тіна нарешті виглядає щасливою.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @spromojna", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери взялися коментувати: "Така щаслива і гарна😻🔥💕", "Принцеса❤️😍🔥", "Ранок починається не з кави, найдобріший і заряджаєючий енергією ранок починається з фото Тіни. 😍😍😍", "малятко😍💔", "Промінчик сонця😻✨", "Чому така гарна?)❤️", "Чарівна 😻❤️", "Красааааа😻🔥".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК Новий порядок мобілізації: багатьох чоловіків перестануть "бусифікувати" ТЦК Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.