Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетні спільні кадри з новоспеченим чоловіком Олександром, позуючи в одній з 4-х розкішних суконь на весільній церемонії. Так, артистка зізналася, що зараз підтримує батька і проводить час з сім'єю, привітавши шанувальників з Днем сім'ї.

"Дорогі друзі, з днем родини вас!🙏🏼 🙏🏼🙏🏼
Миру вашому дому, щастя, любові, тепла, благополуччя і затишку💙💙💙 Вибачте, що зникла на якийсь час зі стрічки... але не зі сторіс:) в даний момент, я як раз проводжу час зі своєю сім'єю і підтримую свого батька, так само як свого часу він мене підтримував.😊 Але про вас я пам'ятаю😘 всіх обіймаю🤗🤗🤗 і сумую❤️", - поділилася емоціями Гросу. Фолловери взялися коментувати: "найкрасивіша пара!❤️ ви чудові😘", "Такі красиві!!", "Не можна бути красивою такою😉😉ви казкова 👑👑👑👑👑", "Принцеса", "Попелюшка🔥".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.